facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Mobila dormitor culoare wenge - model DOME

Cod produs: MAD-0064
Distribuie:
  0 | 0 recenzii
3700 lei

Mobilier dormitor model DOME wenge compus din pat pentru saltea 160 x 200 cm cu tăblie de 266 cm, două noptiere prinse de tăblie cu dimensiunile 50 x 38 x 46 cm, comodă cu două uși și trei sertare 130 x 43 x 106 cm și dressing cu două uși glisante cu dimensiunile 210 x 56 x 216 cm.

produs de import
produs de import
consultanta.png consultanta telefonică
garantie.png garantie 24 luni
retur.png retur simplu și rapid
transport.png transport și montaj GRATUIT în București
plata   plata în RATE ONLINE

Mobila dormitor culoare wenge - model DOME

Mobilierul pentru dormitor DOME wenge face parte din aceeași gamă cu dormitorul DOME crem. Designul acestuia prezintă aceleași curbe plăcute, ca în cazul celuilalt, diferența fiind făcută de modelul tăbliei și culoarea acestuia. 

Este un mobilier elegant, spațios, din PAL melaminat de 16mm grosime, ce va face un contrast de culoare plăcut locuințelor luminoase, în care predomină albul. Noptierele și picioarele patului au inserții de MDF lucios alb, pentru a contrasta culoarea închisă ce se regăsește în restul mobilierului.   
Dressing-ul cu două uși glisante este înfrumusețat de oglinzile ce se regăsesc pe toată suprafața ușilor, în diverse modele și de mânerele deosebite, accesorii ce sunt importate din Italia și Austria. 

În funcție de spațiul dumneavoastră, pentru acest set de mobilier vă propunem două tipuri de comode, una cu două uși și trei sertare sau una cu o ușă și trei sertare. Aceasta are un spațiu suplimentar deschis, deasupra sertarelor, pentru a vă putea depozita ușor cartea preferată sau bijuteriile. 

Noptierele încadrează frumos tăblia impozantă a patului, acestea fiind practic o prelungire a ei. Ele dispun de un spațiu de depozitare închis în partea de jos și de un mic raft în partea superioară. 

Patul dublu, încăpător este în aceeași notă de culoare ca restul mobilierului, fiind înfrumusețat de picioarele în stil Georgian, ce susțin în totalitate greutatea acestuia. 

Prețul acestui set de mobilier este calculat pentru piesele din descriere. Nu se execută la comandă. 
Salteaua nu este inclusă în preț. Pentru modele și prețuri saltele accesați următorul link: saltele
Tip dormitor:
Modern
Material:
PAL melaminat
Culoare:
Wenge
Dressing:
Uși culisante
Accesorii:
Oglindă
Proveniență:
Import
Set mobilier dormitor format din pat pentru saltea 160 x 200 cm, două noptiere prinse de tăblia patului, o comodă și un dressing cu uși glisante. Mobilierul este realizat din PAL melaminat și MDF lucios, canturi ABS și accesorii import Italia și Austria. 

Specificații tehnice

Pat pentru saltea 160 x 200 cm 
Tăblie pat 266 x 204 x 40 cm 
Noptiere prinse de tăblie 50 x 38 x 46 cm 
Comodă 130 x 43 x 106 cm 
Dressing 210 x 56 x 216 cm.
Lasă un comentariu
Acordă o nota
Produse Similare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri