facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Mobilă dormitor MDF crem, set complet - model MILANO

Cod produs: MAD-0053
Distribuie:
  0 | 0 recenzii
4000 lei

Mobilier pentru dormitor din MDF melaminat lucios cu diverse ornamente și PAL melaminat de 16mm grosime. Este format din pat pentru saltea cu dimensiuni de 160 x 200cm, cu tăblie încorporată, două noptiere 52 x 38 x 50cm, comodă 100 x 46 x 87 cm, oglindă pentru comodă 75 x 90cm și șifonier cu 4 uși 170 x 56 x 227cm.

produs de import
produs de import
consultanta.png consultanta telefonică
garantie.png garantie 24 luni
retur.png retur simplu și rapid
transport.png transport și montaj GRATUIT în București
plata   plata în RATE ONLINE

Mobilă dormitor MDF crem, set complet - model MILANO

Acest set de mobilier Milano și-a căpătat numele datorită stilului italian în care este realizat. Este caracterizat prin linii fine și ornamente deosebite ce ne duc cu gândul la romantismul meșterilor italieni de demult. Culoarea sa, crem mat, ce ne duce cu gândul mai mult spre un alb unt, va ieși în evidență în orice tip de locuință.

Șifonierul are în componență rafturi și șine pentru umerașe, ce sunt ascunse de 4 uși simetrice. În partea centrală, acesta este decorat de oglinzi clare, pentru un plus de eleganță.

Cele două noptiere conțin câte două sertare fiecare, designul lor perfect pătrat completându-se cu liniile comodei. Acesta din urmă împrumută și ea ceva din designul patului, astfel încât, la final, totul să se îmbine într-o perfecțiune totală.

Comoda are patru sertare și este completată de o superbă oglindă, astfel încât dumneavoastră să o puteți folosi și pe post de măsuță de machiaj.

Patul, piesa centrală a oricărui set de mobilier este de o eleganță supremă, dată de cele două tăblii din partea superioară și inferioară a acestuia. Modelul de pe acestea se regăsește pe toate celelalte piese de mobilier, fiind ca o încununare a designului.

Acest tip de mobilier este standard și nu se poate efectua pe bază de comandă.
Salteaua nu este inclusă în preț. Pentru modele și prețuri saltele accesați următorul link: saltele
Tip dormitor:
Clasic
Material:
MDF înfoliat, PAL melaminat
Culoare:
Crem
Dressing:
Uși normale
Accesorii:
Oglindă
Proveniență:
Import
SPECIFICAȚII TEHNICE:
Pat pentru saltea 160 x 200cm, cadru 175 x 40/105 x 207cm
Noptieră 52 x 38 x 50cm – 2 bucăți
Comodă 100 x 46 x 87cm
Oglindă comodă 75 x 90 cm
Șifonier 4 uși normale 170 x 56 x 227cm
Lasă un comentariu
Acordă o nota
Produse Similare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri