facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont
Mobilă de dormitor - la pachet

Mobilă de dormitor - la pachet

Bucăți de PAL sau MDF, balamale, glisiere, mânere, picioare de fier sau de lemn și zeci de șuruburi, holșuruburi și piulițe, însoțite de instrucțiuni de montaj. Fie că vorbim de șifoniere, paturi, comode sau noptiere, acesta este, de cele mai multe ori, conținutul unui pachet de mobilă neasamblată pentru dormitor. 
Să le punem cap la cap poate fi o adevărată provocare pentru mulți dintre noi, dar pentru cei cu un bagaj minim de cunoștințe tehnice poate fi o activitate la fel de ușoară și plăcută ca rezolvarea unui puzzle. Tot ei sunt și cei care au înțeles că astfel pot economisi. Nu timp firește, ci bani, pentru că nu mai sunt nevoiți să plătească costurile de montaj. 
Unii se feresc însă de mobila neasamblată pentru că piața a fost invadată de producători de mobilă, care, pentru a obține un profit cât mai mare și cât mai rapid, folosesc materiale de slabă calitate. Există însă și producători pentru care satifacția clientilor primează și nu fac rabat de la calitate, chiar dacă vorbim de mobilă de serie. Misiunea lor nu este una neapărat ușoară, dar cum nici acest domeniu nu a scăpat neatins de evoluția tehnologică, acestia pot acum: 
- să optimizeze modele pentru a nu avea pierderi de materiale;
- să realizeze modele care să respecte standardele de calitate și design;
- să creeze modele în așa fel încât corpurile de mobilă să aibă un nivel ridicat de rezistență;
- să reducă costurile cu materii prime prin achiziționarea unor cantități mai mari;
- să automatizeze procesul de producție și ambalare.
Mobila de serie urmarește, în general, să îndeplinească cerințele unor apartamente standard, de aceea șansele să se potivească oricărui tip de spațiu sunt detul de mari. 

Acest tip de mobilier are avantaje care nu sunt deloc neglijabile:
- termen mic de livrare (de obicei producătorii au deja modelele în stoc);
- preț mai mic față de mobila realizată la comandă;
- posibilitatea de înlocuire, în timp, a unor elemente;

Dar trebui să fim corecți și să recunoaștem că există și câteva dezavantaje:
- gama de culori este limitată;
- dimensiunile sunt standard, nu se pot face modificări.

Decizia vă aparține. Dacă însă v-am trezit interesul, iar mobila de dormitor "la pachet" corespunde nevoilor dumneavoastră, tebuie să știți că MobAmbient distribuie astfel de produse în toată țara. Livrarea este gratuită! Vezi aici toate modelele disponibile: Mobila dormitor
Articole recomandate

Lasă un comentariu

Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri