facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Termeni și condiții

TERMENI ȘI CONDIȚII

Site-ul prezent la adresa http://www.mobambient-design.ro, denumit în continuare MobAmbient, este administrat și reprezintă proprietatea SC Dumisan Impex SRL, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/7779/2003 , având cod unic de înregistrare RO15503167, capital subscris și vărsat 200 Ron.

Puteți lua legătura cu noi:
 • prin email la: office@mobambient.ro
 • prin telefon la numarul: 0726217290.
I. Acceptarea termenilor și condițiilor
Lansarea unei comenzi pe www.mobambient-design.ro necesită acceptarea Termenilor și Condițiilor prezentate în continuare. Vă rugăm să citiți cu atenție aceste informații. 

II. Definirea temenilor folosiți în site
Cumpărător: persoana, firma sau altă entitate juridică ce emite o comandă și este înscrisă în partea introductivă a facturii sub titlul Cumpărător (sau împuternicitul acestuia).
Vânzător: magazinul online www.mobambient-design.ro
Produs: orice obiect ce urmează a fi furnizat de către Vânzător Cumpărătorului și se regăsește pe site-ul www.mobambient-design.ro, care corespunde descrierii de pe site și ale cărui caracteristici au fost agreate de către Cumpărător și înscrise în comandă, respectiv factura.
Comanda: un document electronic folosit ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Vânzătorul este de acord să livreze bunurile și Cumpărătorul este de acord să primească aceste bunuri și să facă plata acestora. 

III. Obiectul contractului
Îl constituie vânzarea Produselor în conformitate cu disponibilitatea stocului, prețul și caracteristicile menționate în confirmarea transmisă de către Vânzător pentru validarea comenzii prin care Cumpărătorul și-a exprimat intenția de achiziție.

IV. Prețul contractului și plata 
Toate tarifele aferente produselor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON), includ TVA (taxa pe valoare adăugată de 19%, valabilă în România) și sunt prețuri de vânzare finale către Clienți. La prețul produselor se poate adăuga taxa de transport.  

Prețul de vânzare îl reprezintă prețul afișat pe site, în conformitate cu caracteristicile produsului și confirmat de către Vânzător în comunicarea transmis pentru validarea comenzii prin care Cumpărătorul și-a exprimat intenția de achiziție.

V. Comanda
Pentru a cumpăra și intra în posesia produselor oferite spre vânzare pe www.mobambient-design.ro este necesară parcurgerea următoarelor etape:
 • identificarea și alegerea produselor
 • furnizarea informațiilor pentru facturare și livrare
 • efectuarea plății produselor. Plata se efectuează ramburs, online sau prin transfer bancar/ordin de plată. Suma de plata va reflecta prețul produsului comandat și prețul livrării, în cazul în care nu se aplică oferta de livrare gratuită, cu valoarea specificată pentru fiecare în parte. 

Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe www.mobambient-design.ro Cumpărătorul confirmă acceptarea modalităților de comunicare (e-mail, SMS, telefon) prin care Vânzătorul își derulează operațiunile pe site.

Vânzătorul va informa Cumpărătorul prin mesaje distincte, înregistrarea (preluarea) comenzii, respectiv confirmarea comenzii. Înregistrarea unei comenzi online de către Vânzător, discuțiile telefonice sau prin alte mijloace de comunicare NU constituie o validare și confirmare ferme ale comenzii și, în consecință, NU semnifică încheierea contractului la distanță.
Dacă Vânzătorul confirmă explicit o comandă, acest lucru va implica o acceptare completă a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de către Vânzător se consideră finalizată atunci când există o confirmare (e-mail, SMS sau telefon) din partea Vânzătorului către Cumpărător, fără a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urmă.
Comanda se consideră validă numai după confirmarea de către Vânzător a disponibilității stocului, a prețului precum și a caracteristicilor produselor solicitate de către Cumpărător.
În lipsa unei confirmări exprese din partea Vânzătorului, prezentele termene și condiții generale de vânzare vor sta la baza Contractului încheiat, în completarea acestora fiind Certificatul de Garanție emis de către Vânzător și documentele fiscale.

VI. Livrarea produselor comandate
Livrarea se realizează la adresa de livrare definită de către Client în formularul de comandă, utilizând un serviciu de curierat sau mașinile proprii. Produsele sunt parțial sau complet asamblate, în funcție de model și ambalate corespunzător pentru a putea fi transportate în siguranță. În cazul în care produsul nu mai este disponibil, Vânzătorul va informa Cumpărătorul despre această indisponibilitate, urmând ca sumele de bani achitate de către Cumpărător pentru produsul său serviciul indisponibil să fie rambursate în termen de maximum 30 de zile calendaristice.
În cazul în care sunt primite informații eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, a respingerii de către banca emitentă a cardului sau a tranzacției, a invalidării tranzacției de către procesatorul de carduri, a amânării de către Cumpărător a termenului de livrare stabilit,  www.mobambient-sofa.ro își rezervă dreptul de a denunța unilateral contractul, fără ca acest lucru să se considere o încălcare a Contractului.

Termenul de livrare al produselor diferă în funcție de disponibilitatea fiecărui produs și poate fi cuprins între 2 și 30 de zile, pentru produsele efectuate la comandă. Vânzătorul se obligă să îi comunice Cumpărătorului termenul de execuție și livrare pentru produsele comandate, înainte de confirmarea finală a comenzii.

La livrare, produsele comandate și achitate vor fi însoțite de certificatul de garanție, de factura fiscală și schița de asamblare pentru produsele parțial asamblate și livrate prin curier. 

VII. Garantia si returul
Toate produsele comercializate au garanție de 2 ani. www.mobambient-sofa.ro depune toate eforturile pentru a fi cât se poate de precis. Cu toate acestea, este posibil ca rezoluția ecranului telefonului sau calculatorului să influențeze modul în care culorile imaginilor sunt afișate și să existe diferențe de culoare sau ca unele produse să prezinte erori în descriere. În cazul în care ați primit un produs ce este diferit față de descrierea aferentă acestuia pe site, îl puteți returna respectând prevederile politicii de returnare a produselor a site-ului și în conformitate cu legislația română în vigoare. 

Potrivit prevederilor în vigoare, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la încheierea contractului, în conformitate cu dispozițiile Ordonanței nr.130/2000.

Returnarea produselor eligibile și reexepedierea acestora se va face pe cheltuiala Cumpărătorului (la costurile solicitate de către firmele de curierat pentru livrări standard) și prin aceeași metodă de transport cu care s-a facut și expedierea. 
În cazul în care decideți returnarea produselor, acestea vor fi expediate către Vânzător:
 • în aceeași stare în care au fost livrate
 • în ambalajul original, cu toate etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și împreună cu eventualele cadouri care au însoțit produsele. 

În cazul în care produsele care ajung la noi prezintă zgârieturi, urme de folosință sau sigilii rupte, ne rezervăm dreptul de a refuza restituirea sumelor. 
Dacă doriți să efectuați un retur al unui produs achiziționat pe site-ul www.mobambient-design.ro – sunteți rugați să ne informați pe adresa de e-mail office@mobambient.ro sau la nr. de telefon 0726217290.
Suma aferentă produsului returnat va fi achitată de www.mobambient-design.ro în termen de 14 de zile calendaristice de la solicitare. În cazul în care nu primim acestă solicitare, banii dumneavoastra vor fi returnati în termen de 14 zile calendaristice din momentul preluării produselor returnate. Suma restuită în urma returului include taxa de transport inițială, dacă a fost inclusă în prețul produsului. Returnarea se face numai în conturi indicate de către Cumpărător. 

VIII. Drepturile de autor și proprietatea intelectuală
Conținutul și designul www.mobambient-design.ro sunt protejate de drepturi de autor, marca comercială și alte drepturi de proprietate intelectuală. Ele aparțin www.mobambient-design.ro și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.  Materialele prezentate pe www.mobambient-design.ro pot fi folosite doar cu permisiunea proprietarilor lor.
Termenul de materiale vizează: fotografii, ilustrații, imagini, texte, videoclipuri, desene, logo-uri, mărci comerciale și alte materiale conținute în acest site, precum și software-ul utilizat în proiectarea și dezvoltarea site-ului. Toate drepturile sunt rezervate.
Folosirea oricăror elemente mai sus menționate fără acordul proprietarilor www.mobambient-design.ro se pedepsește conform legilor în vigoare.
Utilizatorul poate folosi  informațiile de pe site-ul www.mobambient-design.ro doar în interes personal.
 
www.mobambient-design.ro își rezervă dreptul de a opera oricând modificări asupra prețurilor și datelor tehnice prezente pe site-ul www.mobambient-design.ro, fără o înștiințare prealabilă. Datele tehnice prezente pe site-ul www.mobambient-design.ro au caracter informativ și nu reprezintă o obligație contractuală. 

IX. Folosirea datelor personale 
www.mobambient-sofa.ro vă respectă dreptul asupra datelor dumneavoastră cu caracter personal (termen care se referă la informații privind orice persoană fizică identificată sau identificabilă). De aceea, dorim să ne asigurăm că înțelegeți ce informații culegem, cum și de ce le folosim, cui le putem dezvălui, ce măsuri de securitate luăm pentru a le proteja, ce drepturi aveți și cum vi le puteți exercita.

Ce informații colectăm?
Date personale ce vă pot identifica
Când vă creați în mod voluntar un cont de utilizator folosind sistemul de înregistrare pe care îl punem la dispoziție pe acest website, vă colectăm următoarele date personale:
 • Numele și prenumele
 • Adresa de e-mail;
 • Parola de acces (aceasta parolă o generați dumneavoastra în timpul creării contului).
În lipsa acestor informații, este imposibilă înregistrarea și crearea contului.
Ulterior înregistrării și autentificării în contul de utilizator sau atunci când achiziționați un produs de pe website, vă putem ruga să introduceți și alte informații, precum:
 • Nume și prenume;
 • Adresa de facturare și/sau adresa de livrare;
 • Număr de telefon;
 • Date privind societatea pe care o reprezentați (și în numele căreia actionați), precum și profesia dumneavoastră - în situația în care solicitați emiterea unei facturi pe firmă;
 • Alte informații necesare facturării.
În lipsa acestor informații, este imposibilă înregistarea și livrarea comenzii.

Pentru abonarea la newsletter și la alertele generate de site vă vom solicita: 
 • Adresa de e-mail 
Vă rugăm să accesați pagina dedicată pentru a consulta Politica de Confidențialitate cu privire la informațiile colectate și modul în care acesta sunt folosite. 

Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de conținut, pot trimite sugestii, idei, pot pune întrebări, pot propune articole sau alte tipuri de materiale, atâta timp cât conținutul acestora nu este ilegal, obscen, amenințător, defăimator, nu încalcă dreptul la intimitate sau legea cu privire la protejarea proprietății intelectuale; nu conține viruși informatici, comunicări comerciale, politice, care instigă la ură sau intoleranță pe motive etnice, religioase, rasiale, de orientare sexuală, mesaje colective sau alte forme de spam. www.mobambient-design.ro își rezervă dreptul, dar nu are obligația de a elimina sau edita toate tipurile de conținut postate de către utilizatori și nu are obligația de a revedea periodic acest conținut. Odată cu postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.mobambient-design.ro, transmiteți, în afara cazurilor în care Vânzătorul indică altfel, drepturile de proprietate intelectuală, în mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate. Vânzătorul are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica, distribui materialele postate de către utilizatori, prin orice mijloc de comunicare în masă, din orice țară. Prin postarea de recenzii, comentarii, comunicări și alte tipuri de conținut pe www.mobambient-design.ro cedați dreptul proprietarilor site-ului de a folosi numele dvs. în relație cu materialele postate. Garantați că dețineți sau controlați într-o altă formă dreptul de proprietate intelectuală asupra materialelor pe care le postați; că materialele postate nu violează niciuna dintre condițiile de postare ale recenziilor, comentariilor, comunicărilor și alte forme de conținut din partea utilizatorilor. 
www.mobambient-design.ro are dreptul, dar nu obligația de a monitoriza, edita sau șterge orice tip de conținut sau activități ale utilizatorilor pe site. www.mobambient-design.ro nu este responsabil și nu își asumă responsabilitatea pentru nici unul dintre materialele postate de către alte terțe părți pe site. www.mobambient-sofa.ro  are dreptul de a nu publica toate comentariile și articolele propuse de către utilizatori.

X. Forța majoră 
www.mobambient-design.ro, afiliații sau/și în general furnizorii de produse sau servicii către www.mobambient-design.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nici o întarziere sau eroare rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa www.mobambient-design.ro. Această exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de funcționare ale echipamentului tehnic, lipsa funcționării conexiunii la internet, lipsa functionării conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele www.mobambient-design.ro, erorile de operare, precum și cazurile de forță majoră stipulate de legislația română în vigoare.

XI. Legislația aplicată
Serviciile oferite prin intermediul www.mobambient-design.ro sunt guvernate de dispozițiile legilor române, cu precădere de Legea 365/2002 privind comerțul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță, HG 448/2005.
Termenii și condițiile www.mobambient-design.ro se supun legislației române. În cazul unui litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației la sediul www.mobambient-design.ro. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza municipiului București. 
Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri