facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Cum cumpăr

Pentru a cumpara produsele dorite din portofoliul MobAmbient puteti alege una dintre urmatoarele modalitati:

COMANDA – Pentru produsele prezentate pe site, care corespund in totalitate cu ceea ce va doriti, ca si configuratie, dimensiuni, culoare si texturi. Apasati butonul si produsul va fi transferat in Cosul de cumparaturi. Costul transportului va fi adaugat, daca se aplica, in functie de adresa de livrare. Dupa finalizarea comenzii un consultant MobAmbient va va contacta pentru a confirma comanda plasata si termenul de livrare. Comanda este considerata valida doar dupa ce este confirmata de un consultant al MobAmbient.

SOLICITARE pentru MOBILA LA COMANDA – Butonul cu acest nume va deschide o pagina in care aveti posibilitatea de a ne transmite toate detaliile pe care le considerati importante, precum si un fisier cu schita exacta sau aproximativa a mobilierului pe care il doriti. Dupa trimiterea mesajului, un consultant al departamentului vanzari va va contacta in cel mai scurt timp posibil, pentru confirmare sau stabilirea unei date pentru masuratori.

COMANDA PRIN TELEFON – In orice moment puteti lansa comanda pentru un produs standard prezentat pe site sau pe pagina de Facebook sau solicita informatiile de care aveti nevoie pentru a lua o decizie. Puteti folosi, cu incredere, numerele de telefon din sectiunea Contact.

COMANDA prin email – Puteti lansa oricand o comanda la adresele office@mobambient.ro sau dan@mobambient.ro. Este util sa mentionati in email:
– produsul dorit si eventualele specificatii ale acestuia, in cazul in care optati pentru anumite modificari referitoare la culori, materiale de constructie, dimensiuni, compartimentare etc.;
– datele dumneavoastra de contact: nume, adresa, telefon.

INTR-UNUL DINTRE SHOWROOM-URI – Puteti comanda produse, din stoc sau la comanda, direct intr-unul dintre magazinele noastre. Le gasiti in Sos. Pantelimon nr. 286, Parter, sector 2, Bucuresti si Sos. Mihai Bravu nr. 510, sector 3, Bucuresti. Consultantii nostri va stau la dispozitie cu informatii detaliate si proiecte realizate, pentru a lua cea mai buna decizie pentru dumneavoastra. Pentru a ajunge usor in showroom folositi harta din sectiunea Contact.

Preturile produselor MobAmbient nu includ serviciile de transport si montaj. Transportul si montajul sunt GRATUITE pentru Bucuresti, pentru comenzi mai mari de 600 RON, iar pentru celelalte orase si localitati pretul de transport va reflecta tarifele in vigoare ale firmei de curierat.

Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri