facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Despre noi

Fiecare client este unic și special pentru noi. Fiecare dorință și fiecare proiect contează. Lucrăm la comandă cea mai mare parte a producție noastre și ne bucurăm când împlinim vise și aducem bucurie. Dincolo de obligațiile contractuale, ținem să ne respectăm promisiunile, așa cum facem cu oricine a decis să aibă încredere în noi.

 

Suntem o afacere de familie și un colectiv ce a ales să pună clientul în centrul obiectivelor sale și să construiască un portofoliu bazat pe cererile pe care le primește zi de zi. Lucrăm cu pasiune și profesionalism, avem echipe specializate de consultanți, lucrători și montatori. La noi găsiți mereu pe stoc materiale, texturi și culori variate, tocmai pentru a da viață dorințelor și viselor voastre.

 

Oferim gratuit serviciile care ajută proiectele voastre să prindă viață: consiliere, măsurători, proiectare cu schițe 2D și 3D, transport și montaj, garanție și post-garanție.

 

În București suntem de găsit în trei locații, fiecare dintre showroom-uri având un spatiu dedicat fiecărei secțiuni principale din casă. Ne-am specializat în productia de canapele, colțare și paturi tapițate, iar acestea au ajuns, în timp, să ocupe un spațiu din ce în ce mai mare. Tot ce producem este prezentat și pe site, cu imagini, descrieri și fotografii din casele clienților. Ce poate fi transportat ușor și sigur trimitem și prin curier, oriunde în țară.

Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri