facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Devino ambasadorul nostru, vorbeste liber despre noiORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul Concursului ”Devino ambasadorul nostru, vorbeste liber despre noi” este Dumisan Impex SRL, detinatorul marcii inregistrate "MobAmbient".

Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, care este obligatoriu pentru toti participantii. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

LOCUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul va fi desfasurat in perioada 01.07.2020 - 30.09.2020 si va fi desfasurat exclusiv in mediul online, conform mecanismului concursului, prezentat mai jos.

DREPTURI SI CONDITIILE DE PARTICIPARE

Concursul este accesibil tuturor persoanelor fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest Regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa angajati ai Organizatorului, ai agentiei de publicitate si ai celorlalte companii implicate in aceasta actiune, precum si rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament. 

Dreptul de participare la concurs este anulat automat in situatia in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Prin participarea la Concurs, Participantii confirma cunoasterea prevederilor Regulamentului si isi exprima acordul in privinta acestora. Potrivit prevederilor legii, anuntarea castigatorului si a Premiului este un eveniment public online. Participarea la Concurs constituie acordul castigatorului privind faptul ca numele sau si Premiul obtinut pot fi facute publice potrivit legislatiei romane in vigoare. Datele personale privind numele câștigătorilor pot fi utilizate pentru anuntarea publică a castigatorului despre rezultatul extragerii la sorti. 

Datele cu caracter personal vor fi prelucrate pentru transmiterea de materiale publicitare, informari cu ultimele noutati, cu privire la concursuri/tombole si promotii initiate si oferite de Organizator si/sau pentru intocmirea de evidente statistice. Participarea la concurs reprezinta consimtamantul participantului in acest sens, el putand anula ulterior acest consimtamant.

Organizatorul asigura tuturor participantilor respectarea drepturilor legale recunoscute prin Legea nr. 677/2001, dreptul la informare, dreptul de acces, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se opune la prelucrarea datelor personale care ii privesc si dreptul de a solicita stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa prin email la adresa marketing@mobambient-sofa.ro

MECANISMUL CONCURSULUI

Utilizatorii vor fi informați despre acest concurs pe contul de Facebook sau Instagram al MobAmbient sau prin intermediul emailului. Utilizatorii se pot inscrie la concurs in perioada 01.07.2020 - 30.09.2020, prin indeplinirea urmatoarelor 3 conditii:

1. sa adauge un review/comentariu, pe oricare din cele 2 siteuri, la un produs pe care l-a achizitionat sau l-a testat in showroom sau altundeva:

 • mobambient.ro 
 • mobambient-sofa.ro
2. sa adauge un review/comentaru, la oricare din cele 3 conturi corespunzatoare showroomurilor MobAmbient, referitor la produse sau interactiunea cu consilierii nostri:

 • pentru Showroom Mihai Bravu click aici: t.ly/q2Iu
 • pentru Showroom Pantelimon 1 click aici: t.ly/ENcW
 • pentru Showroom Pantelimon 2 click aici: t.ly/wSfG

3. sa trimita email la adresa marketing@mobambient-sofa.ro specificand:

 • Locul unde a pus comentariul
 • Numele si prenumele persoanei care a pus comentariile (pentru identificare)
 • Telefonul persoanei care a pus comentariile (pentru contactare)

In momentul in care cele 3 conditii sunt indeplinite, inscrierea este valida, iar utilizatorul va primi confirmarea pe email impreuna cu numarul de ordine cu care intra in extragere.
 
PREMIILE CONCURSULUI SI DESEMNAREA CASTIGATORULUI

Se vor acorda 3 premii, fiecare in valoare de 250 lei, valoare totala premii: 750 lei. 

Premiile constau in Fotolii DODOPUF (ex. https://mobambient-sofa.ro/puf) culoarea fiind la alegerea castigatorului.
Premiile se acorda prin tragere la sorti, dupa cum urmeaza:

 • 1 fotoliu DODOPUF la extragerea de marti, 04.08.2020 pentru utilizatorii inscrisi si validati in perioada 01.07.2020 - 31.07.2010
 • 1 fotoliu DODOPUF la extragerea de joi, 03.09.2020 pentru utilizatorii inscrisi si validati in perioada 01.08.2020 - 31.08.2010
 • 1 fotoliu DODOPUF la extragerea de marti, 10.10.2020 pentru utilizatorii inscrisi si validati in perioada 01.09.2020 - 30.10.2010

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu ajutorul site-ului https://www.random.org/ pe baza numarului de ordine pe care participantul l-a primit la inscriere. Inregistrarea tragerii la sorti va fi publica si disponibila pe pagina de Facebook MobAmbient https://www.facebook.com/MobAmbient/  
Pentru a proteja identitatea castigatorului, se va anunta doar numarul de participare al castigatorului, numar transmis prin emailul de validare a participarii, transmis de catre organizator.
Ora extragerii se va anunta cu o zi inainte de fiecare extragere, pe pagina de Facebook si pe contul de Instagram.
Toti participantii trebuie sa indeplineasca conditiile Regulamentului. Cei care nu respecta cele 3 conditii, nu vor fi inclusi in extragere.
 
NOTIFICAREA ŞI PREDAREA PREMIULUI

Castigatorul va fi contactat telefonic de catre un reprezentant MobAmbient pentru stabilirea detaliilor de livrare. 

Daca nu se reuseste contactarea castigatorului in 3 zile lucratoare de la extragere sau premiul este refuzat, se va reface extragerea la o data ulterioara anuntata pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/MobAmbient/.
Participantilor la Concurs nu le este impusa in contrapartida nicio cheltuiala directa sau indirecta.

DREPTURI DE AUTOR

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor pe facebook.com sau instagram.com.

INCETAREA CONCURSULUI

Prezentul Concurs va inceta de drept la data de 31.09.2020, ora 23.59 si poate inceta inainte de termen numai în cazul producerii unui eveniment de forta majora - de natura a face imposibila derularea, sau în cazuri excepționale, în care organizatorul nu mai poate continua concursul.

REGULAMENTUL CONCURSULUI

Regulamentul Concursului este disponibil in mod gratuit pe adresa de Facebook a MobAmbient https://www.facebook.com/MobAmbient/ si la adresele https://mobambient.ro/concurs si https://mobambient-sofa.ro/concurs. Prin participarea la acest Concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. 
 
TAXE SI IMPOZITE AFERENTE

Organizatorul campaniei nu este raspunzator de plata altor taxe sau a altor obligatii financiare legate de premiul oferit, acestea cazand in sarcina persoanei castigatoare.

LITIGII

In cazul unor litigii aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor romane competente. Orice sesizare se poate face la adresa marketing@mobambient-sofa.ro
Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri