facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Mobilă living - model Style

Cod produs: MAD-0066
Distribuie:
  0 | 0 recenzii
1380 lei

Mobiler pentru living model Style alcătuit din corpuri modulare astfel: 2 corpuri din PAL melaminat cu dimensiunile de 230 x 30 x10 cm și 260 x 30 x 10 cm, 1 corp cu 3 uși 150 x 30 x 50 cm, 2 corpuri cu o ușă 110 x 30 x 30 cm și un corp cu o ușă 30 x 30 x 50 cm.


Fabricat în România
Fabricat în România
Fabricat în România  Fabricat în România
consultanta.png consultanta telefonică
garantie.png garantie 24 luni
proiectare.png proiectare personalizată
transport.png transport și montaj GRATUIT în București
plata   plata în RATE ONLINE

Mobilă living - model Style

Living-ul este zona de relaxare, zona de primit oaspeții, de stat la meci sau de văzut un film cu prietenii, într-un cuvânt, de socializare. De aceea, acesta trebuie să fie cât mai comod și mai plăcut vizual, pentru a vă putea bucura de o experiență cât mai plăcută atunci când vă petreceți timpul în el. 

Mobilierul pentru living Style vă va răspunde în totalitate nevoii dumneavoastră de spațiu, fiind un tip de mobilier minimalist, realizat din corpuri modulare. Acestea pot fi combinate și utilizate după bunul dumneavoastră plac, pentru a vă crea acel design unicat care să vă aducă satisfacție. 

Este realizat din PAL melaminat două culori, alb 101 și Nuc Aida A811, la interior fiind folosit PFL alb. Mobilierul este prevăzut cu mânere din aluminiu, model buton la toate ușile și sertarele și este finisat cu ajutorul canturilor ABS. 

Acest tip de mobilier se execută doar pe bază de comandă, astfel putându-se modifica în funcție de specificațiile dumneavoastră în ceea ce privește compartimentarea, dimensiunile, nuanțele sau accesoriile folosite. 

Prețul calculat este pentru specificațiile descrise și include doar mobilierul. Poza prezentată are doar caracter informativ.
Tip living:
Modern
Materilale:
PAL melaminat
Cant:
ABS 0,4 mm, ABS 2 mm
Culoare:
Alb, cires
Manere:
Aluminiu
Balamale:
Normale
Set mobilier pentru living Style format din trei corpuri cu 1 ușă, de dimensiuni diferite, un corp cu 3 uși și două cadre din pal pentru partea de jos, de dimensiuni diferite. Corpurile sunt modulare, ele putând fi dispuse după preferițe. Realizat din PAL în două culori și PFL, cu accesorii la alegere, import Italia și Austria. 

Specificații tehnice

Cadru pal jos 230 x 30 x 10 cm;
Cadru pal jos 260 x 30 x 10 cm;
Corp 3 uși 150 x 30 x 50 cm;
Corp 1 ușă 110 x 30 x 30 cm – 2 bucăți;
Corp 1 ușă 30 x 30 x 50 cm.
Lasă un comentariu
Acordă o nota
Produse Similare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri