facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Mobilă de dormitor cu dressing - model NORD

Cod produs: MAD-0057
Distribuie:
  0 | 0 recenzii
3800 lei

Mobilier dormitor din PAL melaminat, cu accesorii import Italia și Austria format din dressing, pat cu tăblie tapițată și două noptiere.

Fabricat în România
Fabricat în România
Fabricat în România  Fabricat în România
consultanta.png consultanta telefonică
garantie.png garantie 24 luni
proiectare.png proiectare personalizată
transport.png transport și montaj GRATUIT în București
plata   plata în RATE ONLINE

Mobilă de dormitor cu dressing - model NORD

Mobilierul pentru dormitor Nord are un design plăcut, prin îmbinarea celor două culori folosite, contrastul dintre ele făcându-l să iasă cu totul în evidență. Alegerea culorilor dormitorului ne influențează foarte mult somnul, de aceea acestea ar trebui să fie în tonuri calde, plăcute, care să ne creeze o stare de confort total.

Patul de 140 x 200 cm este completat de o tăblie tapițată, în același contrast de culoare cu restul mobilierului și o susținere pentru saltea din PAL nemelaminat, grosimea acesteia fiind de 18mm.

Noptierele și dressing-ul au împrumutat aceeași cromatică plăcută, în două tonuri, pentru o unitate perfectă. Dressing-ul dispune de uși glisante, pentru a vă bucura de un spațiu cât mai extins al dormitorului dumneavoastră.

Mobilierul se poate realiza și la comandă, după specificațiile dumneavoastră în ceea ce privește culoarea, materialele folosite, dimensiunile sau compartimentările. Menționăm faptul că prețul este calculat orientativ, pentru dimensiunile expuse.
Salteaua nu este inclusă în preț. Pentru modele și prețuri saltele accesați următorul link: saltele
Tip dormitor:
Modern
Material:
PAL melaminat
Culoare:
Alb
Dressing:
Uși culisante
Proveniență:
Producție proprie
SPECIFICAȚII TEHNICE:
Pat pentru saltea de 140 x 200 cm
Noptiere 40 x 40 x 35 cm 2 bucăți
Dressing 180 x 220 cm 
 
Descriere tehnică
Set mobilier compus din două noptiere cu dimensiunile 40 x 40 x 35 cm, dressing cu dimensiunile 180 x 220 cm și pat cu susținere pentru saltea cu dimensiuni de 140 x 200 cm.
Lasă un comentariu
Acordă o nota
Produse Similare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri