facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Șifonier BIG din PAL, dimensiuni 240/52/200 cm, alb mat, 6 uși

Cod produs: MAD-0061
Distribuie:
  0 | 0 recenzii
1830 lei

Șifonierul Big are un design minimalist și o culoare deschisă, naturală, ideală pentru amenajarea unei camere de odihnă în stil modern. Este realizat din PAL și compartimentat în 9 rafturi, dispuse pe trei coloane.

Fabricat în România
Fabricat în România
Fabricat în România  Fabricat în România
consultanta.png consultanta telefonică
garantie.png garantie 24 luni
proiectare.png proiectare personalizată
transport.png transport și montaj GRATUIT în București
plata   plata în RATE ONLINE

Șifonier BIG din PAL, dimensiuni 240/52/200 cm, alb mat, 6 uși

Șifonierul Big este alegerea perfectă atunci când îți dorești nu doar un spațiu de depozitare funcțional, ci și o piesă de mobilier cu un aspect plăcut, ce se încadrează cu succes în decorul dormitorului. 

Mai mult decât atât, albul cald al șifonierului emană un ambient primitor, fiind o alegere ideală mai ales pentru încăperile ce nu beneficiază de multă lumina naturală. 

O cameră mobilată cu piese albe va emana o atmosferă primitoare și deschisă, invitându-te la relaxare și visare. În plus, dacă mobila e albă, te poți juca cu celelalte decorațiuni cum ar fi perne, fotolii, covor și orice alte obiecte.

Compartimentarea interioară reprezintă o necesitate pentru organizarea eficientă, așadar cele 6 uși oferă un spațiu generos de depozitare. 

Dacă ești o persoană practică, ai câteva ceva din fiecare piesă de îmbrăcăminte, ca să fii pregătit pentru orice ocazie, iar acest șifonier este perfect pentru tine. În plus, este simplu, cu un design minimalist și se potrivește oricărui stil interior. 
Lățime:
240 cm
Adâncime:
52 cm
Înălțime:
200 cm
Tip dressing:
Normal
Șifonierul BIG este realizat din PAL (placă aglomerată de lemn) melaminat - un produs ideal pentru cele mai variate arii de acoperire și este unul dintre materialele de suport clasice. 

Culoarea șifonierului este ALB mat, marca Kronospan

Ca dimensiuni, are lungime 240 cm, lățime 52 cm și înălțime 200 cm.

Plăcile PFL din interior sunt de culoare albă - acest material se poate profila foarte bine, are rezistență mare a canturilor și structura de fibre uniformă. 

Canturile sunt din ABS, iar balamalele sunt marca FGV, importate din Italia. 

Prezintă 3 mânere cromate, model bara, de 288 mm fiecare. Are 6 uși și interiorul compartimentat cu 9 rafturi, dispuse pe 3 coloane.
Lasă un comentariu
Acordă o nota
Produse Similare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri