facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Șifonier din PAL, 200/52/200 cm, nuc, 4 uși, 2 sertare, 2 oglinzi - model BORA

Cod produs: MAD-0062
Distribuie:
  0 | 0 recenzii
1890 lei

Șifonierul Bora are un stil clasic, cu 4 uși și două oglinzi. Este realizat din PAL într-o culoare plăcută, asemănătoarea lemnului de nuc. Este extrem de spațios - are la interior 11 compartimente și 2 sertare pentru depozitarea hainelor și accesoriilor.

Fabricat în România
Fabricat în România
Fabricat în România  Fabricat în România
consultanta.png consultanta telefonică
garantie.png garantie 24 luni
proiectare.png proiectare personalizată
transport.png transport și montaj GRATUIT în București
plata   plata în RATE ONLINE

Șifonier din PAL, 200/52/200 cm, nuc, 4 uși, 2 sertare, 2 oglinzi - model BORA

Când vine vorba despre dulapul de haine, compartimentarea este importantă. Cu toții ne dorim un dulap spațios, dar care să nu dea impresia că ocupă mult loc în cameră. Din fericire, șifonierul Bora se poate integra cu ușurință, indiferent de dimensiunile camerei. 

Șifonierul Bora este compartimentat cu 4 uși și 2 sertare, precum și 11 rafturi pentru organizarea cât mai eficientă a hainelor. Acest tip de șifonier este alegerea potrivita pentru un cuplu în care ambii parteneri vor să folosească același dulap pentru haine.

Însă, chiar dacă nu împarți șifonierul cu partenerul, poți lua în considerare varianta șifonierului cu patru uși pentru a depozita mai multe lucruri în el, în afară de haine: pantofi, prosoape, lenjerii de pat, perne, pilote etc.

Șifonierul Bora prezintă și două oglinzi pe ușile frontale, fapt care îl face și foarte practic, pentru ca nu este nevoie să găsești un spațiu în plus în dormitor pentru a agăța oglinzi. În plus, oferă impresia unui spațiu mai mare.

Finisajul de nuc oferă dormitorului o notă de confort și calitate. Acesta este foarte versatil și se potrivește mai multor tipuri de decor. 
Lățime:
200 cm
Adâncime:
52 cm
Înălțime:
200 cm
Tip dressing:
Clasic
Număr uși:
4 uși
Deschidere:
Uși normale
Compartimentare:
Bară umerașe, rafturi, sertare
Șifonierul Bora cu 4 uși are dimensiunile următoare: lungime 200 cm, lățime 52 și înălțime 200 cm. Astfel, acest produs se poate integra perfect în locuința ta și poți crea un spațiu inteligent de depozitare.

Acest dulap este practic, util si modern, realizat din PAL - nuc A825 marca Kastamonu și interior din PFL alb

Interiorul prezintă 2 sertare și 11 rafturi, dispuse astfel: în partea din stânga - 2 compartimente mari, ideale pentru depozitarea încălțâmintei, pe mijloc 4 compartimente pentru haine + 2 sertare pentru accesorii, lenjerie etc, iar pe partea dreaptă 5 compartimente de mărime egală, dispuse pe toată înălțimea șifonierului.

Canturile sunt din ABS, iar balamelele și glisierele sertarelor sunt de calitate superioară, marca FGV, importate din Italia, cu închidere normală. Cele 8 mânere sunt realizate din aluminiu Arcada, fiecare având 96 mm. 

Cele două uși fontale din mijlocul șifonierului prezintă două oglinzi (nu sunt incluse în preț).

Șifonierul se potrivește atât în dormitorul adulților, cât și în dormitorul celor mici sau al adolescenților.
Lasă un comentariu
Acordă o nota
Produse Similare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri