facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Mobilă comandă dormitor București

Producem și comercializăm mobilă pentru dormitor, cu livrare și montaj in București și Ilfov.
Mobilă dormitor producție proprie - realizăm la comandă mobila pentru dormitor în orice combinație de materiale (PAL melaminat, MDF) cu feronerie în funcție de preferințele voastre. 
Putem folosi balamale și glisiere Blum, cu închidere amortizată, silențioase sau putem folosi feronerie standard, pentru reducerea costurilor.
Dressingul il putem realiza cu uși normale sau glisante, cu sau fără oglindă sau geam colorat. Consultanții noștri vă pot ajuta să realizați o compartimentare cât mai optimizată pentru dressingul tău, în așa fel încât să beneficiezi la maxim de spațiul disponibil.
Patul poate să fie unul normal sau unul tapițat, realizat manual în fabrica proprie. Alege un model din cele prezentate sau îți creem unul în funcție de cerințele tale. Pentru tapițerie poti alege stofe normale, plușate, catifelate sau chiar stofe speciale, rezistente la murdaria realizată de copii sau animale de companie.
Vino să vezi o parte din modelele noastre și în magazinele de prezentare de pe șoseaua Pantelimon sau magazinul de pe bulevardul Mihai Bravu
Mobilă dormitor la pachet - este mobilă de serie, realizată de producători renumiți, care vine ambalată și care se poate monta de orice persoană care are un minim de cunoștințe tehnice. La cerere putem realiza noi montajul, în unele cazuri acesta fiind gratuit.

Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri