facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Mobilă pentru camera de fete - model BAMBI

Cod produs: MAD-0038
Distribuie:
  0 | 0 recenzii
3440 lei

Mobilier cameră de fete, din PAL ce conține 1 pat cu 2 sertare pentru depozitare pe rotile, 1 birou de colț, dulap cu 3 uși și 3 etajere.

Fabricat în România
Fabricat în România
Fabricat în România  Fabricat în România
consultanta.png consultanta telefonică
garantie.png garantie 24 luni
proiectare.png proiectare personalizată
transport.png transport și montaj GRATUIT în București
plata   plata în RATE ONLINE

Mobilă pentru camera de fete - model BAMBI

Mobilierul pentru camera fetițelor este întotdeauna o provocare atunci când trebuie achiziționat. Acesta trebuie să fie în culori vesele, să conțină multe spații de depozitare și să ne ducă cu gândul la o lume de basm.
Toate aceste lucruri au stat la baza designului acestui minunat mobilier cameră copii Bambi. Patul pentru saltea de 80x200 cm conține două sertare pe rotile, unde prințesa dumneavoastră își poate depozita așternuturile prețioase. În dulapul cu 3 uși, cu balamale FGV cu închidere normală încap toate rochițele atât de necesare și încă multe alte rânduri de haine, iar cele două etajere mari, una albă și cealaltă roz pot găzdui toate păpușile și cărțile de povești. În plus, mobilierul mai include și o etajeră mică, unde se pot depozita bijuteriile și alte lucruri mici și indispensabile, mobilierul fiind întregit de un minunat birou de colț.
Finisajele PAL-ului, în culorile alb zăpadă Kronospan și roz sunt completate de canturile ABS, pentru ca fetița dumneavoastră să se simtă ca într-o cameră de prințesă.
Tip camera de copii:
Modernă
Materiale:
PAL melaminat
Cant ABS:
0,4 mm, 2 mm
Mânere:
Plastic
Balamale:
Normale
Glisiere:
Cu rolă
Dimensiuni:
Pat pentru saltea 80x200 (204x84x45/70 cm) – cu spațiu de depozitare 2 sertare pe rotile
Birou de colț - 100/120x45/60x75 cm
Dulap 3 uși - 140x52x240 cm
Etajera alba - 100x20x30 cm
Etajera alba mică - 30x20x30 cm
Etajera roz - 100x20x30 cm

Descriere tehnică:
Mobilier pentru cameră copii Bambi executat din PAL și PFL de culoare albă, cu canturi ABS și balamale FGV cu închidere normală. Este configurat din pat 1 persoană cu 2 sertare de depozitare, 1 dulap cu 3 uși și 3 etajere de dimensiuni diferite. 
Culorile în care se poate executa acest tip de mobilier sunt cele exemplificate în fotografie, plus alte 2 culori, în funcție de stocuri.

Lasă un comentariu
Acordă o nota
Produse Similare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri