facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Mobilier pentru copii, alb cu gri și turquoise - model MOBI

Cod produs: MAD-0033
Distribuie:
  0 | 0 recenzii
2500 lei

Mobilă completă pentru o cameră tineret, ce înglobează toate necesitățile copilului dumneavoastră. Este formată dintr-un pat cu sertar, un dulap cu două uși și trei sertare, un birou, un corp pentru birou și două etajere.

Fabricat în România
Fabricat în România
Fabricat în România  Fabricat în România
consultanta.png consultanta telefonică
garantie.png garantie 24 luni
proiectare.png proiectare personalizată
retur.png retur simplu și rapid
transport.png transport și montaj GRATUIT în București
plata.gif plata în RATE ONLINE

Mobilier pentru copii, alb cu gri și turquoise - model MOBI

Copilul dumneavoastră este în permanență în creștere, iar mobila destinată camerei lui ar trebui schimbată mereu în funcție de vârstă. Cu toate acestea, tipul de mobilier pentru tineret MOBI alb gri turquoise se potrivește tuturor vârstelor și poate decora camera acestuia din copilărie până la adolescență. 
Este format dintr-un pat cu sertar, un dulap cu două uși și trei sertare, un birou, un corp pentru birou și două etajere, astfel încât camera să fie completă și să aibă toate atributele necesare pentru a îi oferi copilului dumneavoastră tot confortul necesar. 
SPECIFICAȚII TEHNICE:

1 Pat cu sertar – 90x200cm 1 Dulap cu 2 uși și 3 sertare – 80x200 cm 1 Birou 120x40 cm 1 Corp birou cu 2 sertare 2 Etajere – 100x30x20 cm.
FINISAJE:

Materiale – PAL melaminat alb, gri si turquoise PFL – Alb Canturi – ABS Accesorii – import Italia și Austria.

Acest mobilier pentru tineret MOBI alb gri turquoise se execută la comandă. La cerere, se poate modifica în funcție de preferințele dumneavoastră în ceea ce privește culoarea, dimensiunile, compartimentarea, materialele folosite și accesoriile.
Prețul este estimativ, calculat pentru specificațiile de mai sus și include doar mobilierul. Salteaua este doar cu titlu de prezentare și nu este inclusă în pachet.
Lasă un comentariu
Acordă o nota
Produse Similare
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri