facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Blat de bucătărie din lemn masiv sau cherestea

Blaturile de bucatarie din lemn masiv sau cherestea oferă bucătăriei o notă de autenticitate și căldură. Lemnul este deosebit prin unicitatea sa. Texturile, variațiile de culoare și de fibră garantează că nu există două blaturi din lemn identice. 
Pentru realizarea unui astfel de blat se folosește o bucată mare de lemn masiv sau, în unele cazuri, cherestea.

Blatul de bucătărie din material compozit

Blaturile din materiale compozite (acrilice) pot fi adaptate oricărui spațiu. Fiind maleabile, materiale compozite pot lua orice formă, ajungând astfel ca mai multe elemente (blat și chiuvetă) să alcătuiască o suprafață continuuă, din același material. Posibilitatea de a forma blaturi cu design deosebit oferă materialelor compozite un plus notabil în raport cu materialele tradiționale.

Pal melaminat - descriere, avantaje și dezavantaje

PAL-ul simplu - este un produs folosit în industria mobilei, realizat prin presarea la temperaturi înalte a așchiilor de lemn, resturilor din fabricarea de cherestea sau chiar rumeguș, împreună cu o rășină sintetică specială sau un liant adecvat. La interior se folosesc particule de dimnsiuni mai mari, iar în stratul exterior se folosesc particule mult mai fine. Particulele fine de la exterior cresc rezistența la zgârieturi și totodată conferă o ușurnță în procesare. 

Blatul de bucătărie din granit

Blaturile din granit - o investiție pe viață. Blatul de lucru din bucătărie are în primul rând un rol practic și abia apoi unul estetic. Însă cele două roluri pot fi îndeplinite cu succes de granit, unul dintre cele mai rezistente materiale din lume, care poate fi găsit într-o varietate mare de culori.
Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri