facebook
MobAmbient
  dan@mobambient-sofa.ro   0727 421 480
  Autentificare Creează cont

Blatul de bucătărie din material compozit

Blaturile din materiale compozite (acrilice) pot fi adaptate oricărui spațiu. Fiind maleabile, materiale compozite pot lua orice formă, ajungând astfel ca mai multe elemente (blat și chiuvetă) să alcătuiască o suprafață continuuă, din același material. Posibilitatea de a forma blaturi cu design deosebit oferă materialelor compozite un plus notabil în raport cu materialele tradiționale.

Pal melaminat - descriere, avantaje și dezavantaje

PAL-ul simplu - este un produs folosit în industria mobilei, realizat prin presarea la temperaturi înalte a așchiilor de lemn, resturilor din fabricarea de cherestea sau chiar rumeguș, împreună cu o rășină sintetică specială sau un liant adecvat. La interior se folosesc particule de dimnsiuni mai mari, iar în stratul exterior se folosesc particule mult mai fine. Particulele fine de la exterior cresc rezistența la zgârieturi și totodată conferă o ușurnță în procesare. 

Blatul de bucătărie din granit

Blaturile din granit - o investiție pe viață. Blatul de lucru din bucătărie are în primul rând un rol practic și abia apoi unul estetic. Însă cele două roluri pot fi îndeplinite cu succes de granit, unul dintre cele mai rezistente materiale din lume, care poate fi găsit într-o varietate mare de culori.

Blatul de bucătărie din PAL melaminat

Blaturile de bucatarie din PAL melaminat sunt des întâlnite deoarece sunt adresate oricărui buget. Este cea mai ieftină soluție pentru un blat de bucătărie, dar asta nu însemană că este și de slabă calitate. Blatul este realizat din așchii de lemn presate, îmbinate cu un adeziv special, pe același sistem ca și PAL-ul melaminat. Diferența constă în faptul că una din laturi este rotunjită și are sub ea, la cațiva centrimetri de la margine, un mic sistem antipicurare care împiedică lichidele să se prelingă până la corpul mobilei.
Cumpărături fără risc Conexiune securizată Plată prin transfer bancar Produse de calitate, producție proprie
Acest site foloseşte cookies. Navigând în continuare, vă exprimaţi acordul asupra folosirii acestora. Aflaţi mai multe. Acceptă cookie-uri